Stává se, že se najdou muži, kteří raději tráví čas na motorce nebo na kole, a to daleko více než se svou ženou. Je jasné, že jak muž, tak i žena potřebují jednou za čas určitý čas sami na sebe, ale pokud se stává, že muž tráví opravdu více času na motorce než s vámi, dobře to není. Pokud jste se navíc už daného muže na něco takového ptala a on vám na to nic neřekl nebo odpověděl tak, že jste s odpovědí nebyla spokojená, bylo by vhodné si o tom vážně promluvit. I kvůli něčemu takovému rozhodně může skončit vztah. Jsou muži, kteří si myslí, že tím, že již získali nějakou ženu, nemusejí nic řešit.

velký motorkář

Tuhle představu má opravdu mnoho mužů a mnoho z nich si skutečně myslí, že když už nějakou tu ženu mají, nemusejí dělat vůbec nic, a to včetně toho, že se jí nemusejí věnovat. Ženy to ale vidí úplně jinak. Najde se mnoho žen, které se jsou schopné se s mužem rozejít a to proto, že ženě nevěnuje tolik času a pozornosti, kolik si žena zaslouží. Rozhodně by bylo vhodné, pokud by se nad sebou muž zamyslel, pokud o vás nechce přijít. Možná by nemuselo být od věci něco takového danému muži říct. Pro mnoho mužů je něco takového signálem, že je něco špatně a že by měl rozhodně něco dělat.

muž na motorce

Někteří muži se díky tomu nad sebou zamyslí a udělají vše proto, aby o vás nepřišli. Jsou ale i tací, kteří neudělají vůbec nic a na konec o ženu opravdu přijdou. I když se jim v budoucnu podaří najít si ženu další, je dost možné, že po čase přijdou i o ni, protože to bude úplně to stejné. Mnoho mužů by si mělo udělat ve svém životě pořádek, protože jedině tak to nedopadne tak, že by byl daný muž po zbytek života už jen sám. Mnoho mužů něco takového velmi špatně nese, ale mohou si za to kolikrát sami, a to právě z toho důvodu, že si neudělali pořádek ve svém životě už dávno. Nikdo nemusí přijít o svou druhou polovičku. Je ale potřeba udělat si pořádek ve svém životě.